Om mig

Bild på Luiza Flores da Cunha

Mitt namn är Luiza Flores da Cunha och går programmet Produktionsledare – Media på Malmö Högskola. Jag valde att börja på programmet Produktionsledare – Media då jag gärna tar på mig ledarrollen i sammanhang och ville utvecklas till att bli en bättre ledare.Jag har tidigare studerat och praktiserat grafisk design, ett ämne som jag verkligen brinner för. Speciellt när det kommer till förpackningsdesign. Jag gillar att hitta på små roliga detaljer till den annars väldigt begränsade ytan.

Utöver just förpackningar har jag också ett stort intresse för typografi och papper. När jag får tillfälle över sitter jag därför ofta och skapar nya saker. Det kan vara allt från olika vik-tekniker, förpackningar till att göra om en helt ny lampa. Jag är helt enkelt en riktig klipp-och-klistra person. Papper har så många möjligheter vilket gör att det blir ett
material jag aldrig tröttnar på.

I så väll skolprojekt som egna projekt, utmanar jag mig hela tiden till att ta designen ett steg längre. Så om du är intresserad av en färgstark men strukturerad personlighet så kan du sluta leta – du har hittat rätt.